Onze klanten.

Wij zijn actief in de langdurige zorg voor kleine en middelgrote organisaties, vaak met een intercultureel zorgaanbod, doch niet exclusief.

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring en betrokkenheid is de grootste zorg van deze organisaties:

  • Gebrek aan actuele kennis
  • Non-compliance
  • Inconsistent beleid

Onze klanten hebben de ambitie om altijd up-to-date en compliant te zijn. Ook streven we ze naar samenhang in beleid. Wij helpen onze klanten daarbij met FitCirkel.

fitcirkel klanten
Adem Simitci
Adem Simitçi

FitCirkel.

FitCirkel is een sturingsinstrument met een integrale visie op kwaliteit, ontworpen door strategisch managementconsultant Adem Simitci (The Strategy & Execution Office).

Het model is ontwikkeld voor de Nederlandse langdurige zorg, maar zeer bruikbaar voor diverse sectoren en industrieën. Inspiratie voor de werkwijze komt van de Balanced scorecard (Kaplan & Norton). Tegelijkertijd vormt zij een fundamentele kritiek erop. Daarnaast omarmt de methode agile werken alsmede participatief actieonderzoek. Adem werkt met een team van consultants aan de verdere verfijning van deze nieuwe werkwijze voor kwaliteitsverbetering in de zorgsector.

FitCirkel als dienst.

FitCirkel als professionele dienst wordt verzorgd door Disruptive Consulting B.V. onder leiding van natuurkundige, investeerder en technologieondernemer Murat Durkut. Als managing director stuurt hij een team van bekwame en betrokken consultants aan voor de implementatie van FitCirkel bij een groot aantal Nederlandse zorginstellingen. Naast methodische borging zetten wij dus ook in op de organisatorische inzet.

Adem en Murat ambiëren samen met hun teamgenoten kwaliteitsverbetering in de volle breedte van het Nederlandse zorglandschap, maar concreet te starten bij verbetering van met name kleine, startende, snelgroeiende en/of multiculturele zorginstellingen.

De grootste maatschappelijke bijdrage van deze innovatieve ondernemers is het bewustmaken van zorgondernemers, zorgbestuurders, toezichthouders en zorgprofessionals van hun primaire verantwoordelijkheid: goede zorg goed organiseren.

Murat Durkut
Murat Durkut